8 december 2021

Waarom je moet kiezen voor wasbare luiers

2 min read

Lees hier alles over wasbare luiers van Kidzstore. Allereerst is Kidzstore een speciaalzaak voor prijsbewuste moderne jonge ouders. Ouders die de planeet beter willen doorgeven dan dat het nu is. We produceren te veel afval, daar zijn we allemaal debet aan, regelmatig een vuilnisbak vol met plastic wegwerp luiers helpt daar niet aan. Willen we iets veranderen in de vorm van verbeteren dan zullen we het in kleine projecten moeten zoeken. In feite is de wasbare luier een product voor en door prijsbewuste, moderne, jonge ouders. Het is iets van heel vroeger, maar omdat moderne jonge mensen de afvalberg willen verkleinen, terug van weggeweest.

Meer moderne producten bij Kidzstore

Naast wasbare luiers heeft Kidzstore alle toebehoren. Het is op de term wasbare luiers klikken en je ziet de producten zoals een charcoal inlegger. Naast informatie van de shop zelf zijn er online best veel onafhankelijke informatiesites voor kersverse pappa’s en mama’s. Op enkele sites worden de voordelen van de luier goed omschreven. Een factor is de lage prijs. Volgens berekeningen komt na anderhalf jaar al het omslagpunt, zonder dat er vanuit gegaan wordt dat er nog een broertje of zusje komt. Dan loopt het voordeel gigantisch op. Wel is het advies te lezen om de luiers maat voor maat te kopen, want anders is het zo’n investering.

Het vervolg is oefenbroekjes, Kidzstore heeft de leukste!

Ooit gaat de tijd van wasbare luiers voorbij. Het kind wil poepen en plassen op de WC of het potje, maar ja, die ongelukjes. Gelukkig zijn er goede oefenbroekjes die leuk zijn gemaakt met tijgers of ruimtevaart taferelen. Kidzstore heeft echt de leukste. Mocht zich een ongelukje voordoen, laat het kind na het verschonen zelf een ander broekje uitkiezen, en hij of zij kan weer verder spelen. Zo wordt zindelijkheidstraining leuk, blijft het kind zelfverzekerd en dat komt het zindelijk worden alleen maar ten goede. Het is leuk om als jonge ouder rond te kijken op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *