8 december 2021

Vergaderruimtes reserveren

2 min read

Er lijkt een oneindige vraag naar vergaderruimtes te zijn, en je zou letterlijk kunnen zeggen dat ze de nieuwe harde valuta voor bedrijven zijn geworden. Dit maakt het gemakkelijker om een ​​vergaderruimte te delen met andere bedrijven, aangezien zij de ruimteopeningen zien als een managementfunctie. Zaalreservering software is ook heel gebruikelijk en net zo eenvoudig als het boeken van een hotelkamer of vliegticket. Het is ook gemakkelijk om gebruikers te factureren en hun profiel te beheren in hetzelfde boekingssysteem. Het systeem controleert de status van kamerbeschikbaarheid en toont beschikbare kamers via verschillende kanalen, websites en boekingsmachines. Het wordt gemakkelijk gemaakt voor reizigers die online een kamer op het terrein willen boeken door kamers uit verschillende bronnen te vermelden. Een andere goede functie is de selfservice-boekingskalender, die is geïntegreerd met het factureringssysteem, zodat leden niet alleen het aantal beschikbare kamers kunnen factureren, maar ook hun boekingen.

Kamer reserveringen

Om te voorkomen dat iemand een stoel boekt, kan de Facility Manager op de tablet van de kamerboeking op een bericht drukken dat de kamers niet beschikbaar zijn. Om dit te voorkomen dient u een aanvraag voor een kamerreservering in bij msassroom (in dit geval edu). Nadat de boeking is gemaakt, moet de reserveringssoftware automatisch de onbeschikbaarheid van stoelen in de kamer kunnen bijwerken en de klant in staat stellen de boeking te maken. Als er binnen twee werkdagen ruimte nodig is, moet je deze alsnog doorsturen naar MSASSroom, maar pas nadat je deze hebt ingeleverd.

Software en reserveringssystemen

Als uw hotel of hotelketen al gebruik maakt van specifieke zaalreservering software, kan een PMS integratie bieden met bestaande diensten. Normaal gesproken zou de hoofdmodule een bestaand reserveringsplatform moeten zijn, maar sommige hotels kunnen een aparte interne oplossing implementeren. Sommige grotere eigendommen vereisen een complexer zaalreservering software, zoals een hotel met meerdere kamers, en deze kunnen beschikbaar zijn als afzonderlijke modules van het PMS. Voor hotels en hotelketens die al gebruik maken van deze speciale zaalreservering software of als dit nodig is voor een groter pand.
Zo kan een aanbieder een bed-to-bed reserveringssysteem (B2B) aanbieden op basis van een reserveringssysteem of een kamer-naar-bed reserveringssysteem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *