8 december 2021

Houten spiegel

2 min read

Bekijk de houten spiegel bij de Spiegelshop. Op de site zie je de houten spiegel zoals de Vero maar ook de Nice die een prachtige aanvulling kan zijn in jouw huis. Binnen de houten spiegels heb je bij de Spiegelshop alle keuze. Zo zijn er houten spiegels die als landelijk te omschrijven zijn, maar ook barok of anders klassiek. Ook is er een collectie spiegels met een brocante houten lijst. Daarnaast heeft de Spiegelshop ook spiegels met een stalen lijst, en spiegels zonder lijst maar met een facetrand. Kortom in de Spiegelshop Hengelo tref jij die spiegel aan die in jouw interieur past.

De Spiegelshop Hengelo heeft een groot assortiment

Naast de houten spiegel heeft de Spieglshop spiegels met een andere omlijsting. Tevens is er keuze met het model, zo heeft de Spiegelshop ronde, ovale, vierkante, en rechthoekige spiegels. Onder de rechthoekige valt dan ook die lange smalle passpiegel. Sowieso is er alle keuze met het formaat, en de kwaliteit van het hele aanbod is goed. Dit is belangrijk, een spiegel is een duurzaam product, het moet over meerdere jaren mooi en bruikbaar blijven. Het totaal van het glas met de lijst blijft dus jarenlang goed. Het enige wat rest is, waar in huis kun je een spiegel van goede kwaliteit met een mooie lijst kwijt?

Een spiegel is naast functioneel zeer decoratief

Online zijn veel ideeën te vinden om een houten spiegel als decoratie in de woonkamer te hangen. Je kan meer licht en ruimte verkrijgen, en de lijst sluit aan bij de stijl van inrichten. Mocht je het goede formaat spiegel of stijl niet helemaal aantreffen, dan kun je contact leggen met de Spiegelshop Hengelo want zij hebben een lijstenmakerij. In overleg kun je dan precies die spiegel laten maken die in jouw woonkamer, gang of elders in de woning past. Er zijn genoeg plekken in huis waar een spiegel bijzonder mooi zal staan en praktisch zal zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *