8 december 2021

Breng hoeden terug!

2 min read

Tegenwoordig worden hoeden niet vaak meer door mannen gedragen maar het begint eindelijk weer op te komen. Steeds meer mannen vinden hoeden mooi bij hun outfit passen en beginnen deze dan ook steeds vaker te dragen. Persoonlijk vind ik dit een super goede ontwikkeling en ben ik nooit afgestapt van hoeden dragen. Hoeden kunnen namelijk heel je outfit compleet maken en je een stuk zakelijker of juist knapper uit laten zien. Dit is dan ook waarom ik vind dat een mannen hoed een stuk vaker gedragen moet worden door dit te normaliseren in de maatschappij.

Waarom zou je een hoed dragen?

De vraag die ik vaak krijg is: Waarom zou ik een mannen hoed dragen? Het antwoord wat ik diegene vaak geef is simpel. Het laat je een stuk formeler over komen. Een mannen hoed kan ervoor zorgen dat mensen je een stuk serieuzer nemen dan wanneer je alleen je haar met gel doet. Natuurlijk zit er nog veel verschillen is want er zijn ook meer dan genoeg mannen hoeden die juist ervoor zorgen dat je een stuk modieuzer over komt en niet perse formeler maar dit is ook een goede ontwikkeling. Het word namelijk tijd dat mannen ook modieuzer worden. Niet alleen meer het standaard spijkerbroekje met een trui of shirt maar echt een mooie outfit.

De prijs

De prijs van een mannen hoed hoeft niet eens duur te zijn. Voor de wat exclusievere betaal je natuurlijk ook meer maar al wil je beginnen met hoeden dragen kan je ook beginnen met wat goedkopere hoeden en daarna zal je snel merken wat het voordeel is van wat duurdere hoeden. Deze hebben namelijk een stuk betere kwaliteit en zitten fijner op het hoofd. Nu hoop ik dat ik veel mannen geïnspireerd heb over het dragen van een hoed en laten we samen deze trend helemaal terug brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *